Rioolvervanging Veldhoven

Rioolvervanging Veldhoven  Rioolvervanging Veldhoven

Een riolering bestaat uit een zogenoemd binnengedeelte en een buitengedeelte. Het buitendeel bevindt zich buiten het pand en loopt ondergronds veelal door de tuin of onder de oprit naar de erfgrens. Het gedeelte binnen is het geheel van afvoerleidingen, standleiding en liggende leidingen in de kruipruimte of onder het pand. Problemen doen zich meestal voor doordat er herhaaldelijk verstoppingen optreden, of er is sprake van rioolstank of van duidelijk waarneembare lekkages. Een rioolvervanging biedt dan uitkomst. Dit doen wij in vele steden zoals Eindhoven en Valkenswaard, maar ook in kleinere plaatsen zoals:

  • Bladel
  • Hapert
  • Middelbeers
  • Reusel
  • Veldhoven
  • Bergeijk
  • Waalre
  • Oirschot
  • Diessen
  • Lage Mierde

Als specialist in rioolvervangingen bent u bij ons aan het juiste adres. Een veel voorkomend probleem is het afscheuren van de riolering aan de buitengevel wat soms wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van bomen of planten waarbij de wortels de buitenriolering totaal verdrukken. Het vervangen van het riool is dan eigenlijk de enige juiste oplossing.

Uit ervaring weten wij dat een rioolvervanging of de aanleg van een compleet nieuw rioleringssysteem niet eenvoudig is. Zelf een riolering repareren is dan ook zeker niet verstandig. U denkt wellicht dat u dan voordeliger uit bent, maar niets is minder waar. Naast de uitgebreide kennis, moet u ook handig zijn én in het bezit van de juiste apparatuur zoals een camera inspectie systeem. De vraag is of u dan ook inderdaad goedkoper uit zult zijn. Wij geven u graag een vrijblijvende en heldere offerte.

In de loop der jaren zijn wereldwijd verschillende soorten rioleringen ontwikkeld. Heel vroeger gebruikte men zelfs houten rioleringen met half open buizen waardoor de afvalstoffen liepen. De houdbaarheidsdatum van zo’n houten riolering was natuurlijk zeer beperkt. Op een gegeven moment is men rioleringen van gebakken klei gaan ontwikkelen, de zogenaamde gresriolering. Deze rioleringen zijn nog in panden van voor de tweede wereldoorlog terug te vinden. Alhoewel de rioleringen stevig zijn, zijn ze ook topzwaar, niet flexibel en breukgevoelig. Ze hebben bijna geen buigtolerantie waardoor ze bij verzakkingen zullen breken of scheuren. In dit soort panden is rioolvervanging absoluut aan te bevelen!

Ongeveer vijftig jaar geleden is men gietijzer gaan gebruiken. Gietijzer heeft echter maar een beperkte levensduur want het materiaal is onderhevig aan slijtage. Na jarenlang gebruik ontstaan er problemen zoals stankoverlast, lekkages en verstoppingen. Ook hierbij is rioolvervanging de enige juiste optie.

Om vast te stellen wat er bij u aan de hand is, beginnen we eerst met een inspectie, al dan niet met camera. Onze bevindingen leggen we vast in een rapport, eventueel voorzien van foto's, een schematisch overzicht en dvd met de beelden van de camera-inspectie. Dit rapport kunt u bijvoorbeeld gebruiken in uw overleg met de pandeigenaar of de verzekeringsmaatschappij. Daarna stellen wij, in overleg met u, een plan van aanpak voor.

Ons bedrijf uit Hoogeloon werkt professioneel, vakkundig en tegen een betaalbare prijs. Wij geven u een eerlijk antwoord op uw problemen en maken een offerte op maat zonder valkuilen. Belt u maar eens met onze 24 uur service dienst. Wij zijn graag uw partner als het gaat om een rioolvervanging.Copyright 2023Cepeweriolering.nl| Contact| Sitemap