Stankdetectie

Stankdetectie  Stankdetectie

Vaak is het moeilijk te zeggen waar een rioollucht exact vandaan komt. Echter met behulp van onze speciale stankdetectie apparatuur is vrij eenvoudig te lokaliseren waar de stankoverlast vandaan komt. Een veelvoorkomende oorzaak is meestal een breuk of een scheur in het riool.

Onze stankdetectie apparatuur zetten wij in als met het blote oog de oorzaak niet traceerbaar is. De apparatuur blaast rook in de riolering en op de plaats van een open rioolverbinding zal deze rook naar buiten komen. De rook is onschadelijk voor mens en milieu. Wanneer duidelijk is waar de problemen in de riolering zitten, zal er advies gegeven worden om de klacht definitief te verhelpen. Ons werkgebied omvat Valkenswaard en omgeving zoals Middelbeers, Reusel, Veldhoven en Bergeijk.

Een vieze geur in een woning of bedrijfspand is heel vervelend en kan behoorlijk afleiden. Rioollucht kan via de raarste plekken een ruimte binnendringen. Sommige mensen krijgen er hoofdpijn van of worden misselijk. Deze stinkende gassen uit het riool kunnen vrijkomen door verzakkingen of scheuren, maar het kan ook zijn dat de ontluchting niet in orde is. U merkt (ruikt) dit vooral bij regenachtig weer. Doordat er lucht vrijkomt kan zelfs het water uit het toilet spuiten met alle nare gevolgen van dien. Met een goede ontluchting van uw afvoer voorkomt u geurproblemen en wateroverlast bij een hoge rioolwaterstand.

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen, zijn er diverse oorzaken aan te wijzen die zorgen voor een rioollucht. Gelukkig hebben wij een aantal goede oplossingen in huis, maar eerst sporen wij de boosdoener op. Dit doen wij door middel van een camera inspectie en met behulp van stankdetectie apparatuur. Uiteraard houden wij bij de uitvoering van onze werkzaamheden rekening met de omgeving, zodat uw dagelijkse werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

Een ander veelvoorkomend probleem is een verstopt riool. Loopt het water helemaal niet meer weg, of bestaat de verstopping al een tijdje, maar laat deze nog wel wat water door? Weet dan dat dit probleem niet vanzelf weg gaat, maar erger zal worden als u uw riool niet tijdig laat ontstoppen. De techniek achter het ontstoppen hangt af van uw specifieke probleem. Of dit nu ingegroeide wortels zijn, breuken, verzakkingen of andere problemen. Het ontstoppen op de juiste manier is van cruciaal belang om een volgende verstopping te voorkomen Wij zoeken het voor u uit! Met de beste zorg en kwaliteit voeren wij een stankdetectie uit om u in ieder geval alvast van de stankoverlast af te helpen.

Ons bedrijf uit Hoogeloon werkt onafhankelijk en wij voeren onze diensten regionaal uit zoals in Bladel, Eersel, Eindhoven en Hapert. Voor spoedgevallen hebben wij een speciale 24 uur service. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren en bedrijven als instellingen in onder andere Waalre, Oirschot, Best, Diessen en Lage Mierde. De aanleg of vervanging van een riolering begint met een goed plan vooraf. Na het in kaart brengen van de gehele situatie zal er een vrijblijvende offerte worden uitgebracht. Wilt u meer weten? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord.Copyright 2023Cepeweriolering.nl| Contact| Sitemap